DGA-pensioen

Je werkt hard en met veel plezier aan je eigen onderneming en neemt graag zelf de touwtjes in handen, ook als het aankomt op je pensioen. Je wil zelf de regie, maar laat de uitvoering graag aan anderen over. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Adviezen op maat en een degelijke en betrouwbare uitvoering van je pensioenplannen. Continuïteit en duidelijkheid staan daarbij wat ons betreft voorop als het aankomt op jouw oude dag.

Het vooruitzicht van een goed pensioen

Als DGA neemt je sowieso een bijzondere positie in. Je wordt niet gezien als gewone werknemer, maar kunt evenmin aanspraak maken op de fiscale voordelen van een zelfstandig ondernemer. Bovendien is pensioen in eigen beheer is per 1 april 2017 afgeschaft. Dat wil niet zeggen dat je geen pensioen meer kunt opbouwen. Er zijn voor jou als DGA verschillende mogelijkheden om een ouderdomspensioen op te bouwen.

EBAS

Wij bieden via een beveiligde internetapplicatie (EBAS) de oplossing voor het correct verwerken en bijhouden van persoonsgebonden informatie. Het online EBAS-systeem (Employee Benefits Administratie Systeem) is overal en altijd bereikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

  1. Wij leveren jou helder en onafhankelijk advies over de mogelijkheden die je hebt om als DGA aan je pensioenopbouw te werken.
  2. Bovendien begeleiden we de uitvoering van je pensioenregeling.
  3. We verzorgen de dekking tegen de verschillende risico’s die je loopt.
  4. Daarnaast controleren wij de noodzakelijke juridische stukken.
  5. Wij maken elk jaar fiscale en commerciële berekeningen.
  6. Waarbij ook je partnerpensioen niet wordt vergeten.
  7. Daarbij controleren we ook je polissen en premiestelling.

Dankzij onze ruime ervaring en expertise zijn wij in staat om je tijdens je pensioentraject van a tot z te begeleiden. Wij blijven graag blijvend in gesprek over wat er zoal speelt, zowel bij jou als bij ons, zodat je kunt blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen.

Goed geregeld dus.

Meer weten over onze diensten?

Lees hier meer over onze dienstverlening. Je vind er onder ander onze dienstenwijzer, privacyverklaring, dienstverleningsdocumenten en algemene voorwaarden.