Nieuwe pensioenregeling

Heb je onlangs je eerste werknemers aangenomen en wil je ze een pensioenregeling aanbieden? Ben je al langer werkgever en niet tevreden over je huidige pensioenregeling? Of ben je ZZP’er of DGA die geen pensioenregeling van een werkgever heeft om op te terug te vallen? In deze en vele andere gevallen ben je bij Raadgevers Pensioen aan het juiste adres voor pensioenadvies op maat.

Adviestraject

Wij geven onafhankelijk advies, waarbij we rekening houden met de wensen en behoeften van jou en je medewerkers. Wanneer je via Raadgevers Pensioen je pensioenregeling afsluit, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. We verzorgen het hele traject van een uitgebreide inventarisatie met een analyserapport tot en met het advies en het afsluiten van de door jou gekozen pensioenregeling. Ook de nazorg doen we voor je. Wij houden je pensioenadministratie bij en informeren je werknemers over de regeling die jij ze wil aanbieden (en eventuele wijzigingen).

Online Advies-tool

Bovendien bieden wij met onze Online Advies-tool een unieke service op pensioengebied. Als je startend ondernemer bent of werkgever in een bedrijf met maximaal 15 medewerkers kun je nu nog gemakkelijker pensioenadvies aanvragen. De onlinetool maakt het daarnaast mogelijk om je pensioenregeling eenvoudig te verlengen. Het grootste voordeel? Door de verlenging online te regelen bespaar je flink op de aanzienlijke kosten die normaal gesproken bij een verlenging komen kijken.

Meer informatie

Raadgevers Pensioen helpt je graag met vragen. Wanneer je het informatieformulier invult krijg je van ons direct bericht over eventuele verplichte deelname aan een BPF.

Als blijkt dat er geen verplichtstelling is dan ontvang je verdere informatie over het starten van een pensioenregeling voor jouw personeel en ons online traject.

Traject nieuwe regeling

Kosten pensioen advies online € 1.195,-

Wat doe je zelf!

Gebruik makend van onze online tool:

  • Je vult het inventarisatieformulier in op basis waarvan wij een analyserapport maken.

Het invullen van een dergelijk inventarisatieformulier is geen sinecure. Je kunt bij het invullen van de gegevens gebruik maken van onze infotelefoon.

Wat doen wij voor jou?

Het traject ziet er als volgt uit:

  • Aanvragen inloggegevens samen met het opsturen van de getekende opdracht van dienstverlening.
  • Wij maken een analyse rapport waarin de regeling en de kosten hiervan beschreven staan. Verder wordt op medewerkers niveau premies, eigen bijdrages en een geprognosticeerde pensioenuitkering berekend.
  • Indien van toepassing advies of switchen van pensioenuitvoerder zinvol is.
  • Na akkoord zal de nieuwe pensioenovereenkomst door ons worden ondergebracht bij de pensioen uitvoerder
  • Controle juridische stukken
  • Administratief beheer van de regeling.

Tarieven

√ Bij 0-15 werknemers € 1.195,-

Bij het verstrekken van inloggegevens wordt 25% van de totale kosten in rekening gebracht, het resterende bedrag wordt gefactureerd na beëindiging van de opdracht.

Beheerkosten

√ Basis, € 8,- per maand/per werknemer
√ Medium, € 13,25 per maand/per werknemer
√ Uitgebreid, € 20,- per maand/per werknemer

Extra modules:

√ Personeelspresentatie € 500,-
√ Individuele werknemersgesprekken € 180,- per uur

alle bedragen zijn exclusief btw

Meer weten over onze diensten?

Lees hier meer over onze dienstverlening.
Je vind er onder ander onze dienstenwijzer, privacyverklaring, dienstverleningsdocumenten en algemene voorwaarden.