Pensioen voor personeel

Als werkgever voel je de verantwoordelijkheid om goed voor je personeel te zorgen en bij te dragen aan een passende pensioenvoorziening, dat begrijpen we. Tegelijkertijd wil je vanzelfsprekend financieel verantwoord handelen, met oog voor de toekomst van je bedrijf. Dan is ook nog van belang om administratie goed op orde hebben. Hoe zorg je ervoor dat aan al deze voorwaarden wordt voldaan?

EBAS

Wij bieden via een beveiligde internetapplicatie (EBAS) de oplossing voor het correct verwerken en bijhouden van persoonsgebonden informatie. Het online EBAS-systeem (Employee Benefits Administratie Systeem) is overal en altijd bereikbaar.

Advies voor werkgevers

Raadgevers Pensioen adviseert je en zorgt voor goede begeleiding wanneer je een pensioenregeling aan je personeel wil aanbieden. Omdat wij graag willen weten wat je bedrijf nodig heeft, voeren we bij elk advies een grondige inventarisatie uit.

In ons analyserapport zullen we je vervolgens een passende oplossing bieden voor je pensioenregeling en je wijzen op de financiële gevolgen voor je bedrijfsvoering.

Daarna leggen we voor jou de producten van diverse aanbieders naast elkaar en maken een selectie op basis van de voorwaarden, kosten en eigenschappen van hun producten. Vervolgens krijg je van ons een onafhankelijk advies over waar je je pensioenregeling het beste kunt onderbrengen.

Nazorg

Wij dragen zorg voor het informeren van je personeel over hun pensioen. Daarnaast bieden wij oplossingen op maat voor het afhandelen van de administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken. Doordat wij je deze tijdrovende aspecten uit handen nemen, kun jij je daarop richten waar je goed in bent: ondernemen.

Meer weten over onze diensten?

Lees hier meer over onze dienstverlening. Je vind er onder ander onze dienstenwijzer, privacyverklaring, dienstverleningsdocumenten en algemene voorwaarden.