Pensioen Amsterdam

Je bent ondernemer en op zoek naar een geschikte pensioenregeling voor je personeel. Hoe
maak je de juiste financiële afweging en bied je je personeel wat ze nodig hebben zonder dat
dat ten koste gaat van je bedrijfsvoering? Of je bent een zelfstandig ondernemer die niet kan
terugvallen op een werkgever en dus zelf moet voorzien in een passende oude dag. Hoe regel
je dat zonder dat de kosten zich opstapelen?

Vragen over je toekomst?

Raadgevers Pensioen kan je helpen en adviseren met deze vragen en meer. Omdat we zelf ook ondernemer zijn weten we hoe lastig het is om de juiste afweging te maken tussen het heden en de toekomst. Of je nou vragen hebt over je eigen toekomst als ZZP’er of dat je als werkgever bezig bent met een pensioenregeling voor je werknemers. Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime expertise zijn wij in staat om jou van een persoonlijk advies op maat te voorzien.

Wij helpen je van begin tot eind met het regelen van je pensioenopbouw. Eerst inventariseren we de situatie: je wensen, je behoeftes en natuurlijk je financiële mogelijkheden. Vervolgens komen we met een analyserapport. Op basis van dit rapport speuren wij voor jou de markt af naar de pensioenuitvoerder die bij je past en komen tot een onafhankelijk advies. Ook de nazorg van het traject nemen wij voor onze rekening: wij onderhouden het contact met de door jou gekozen pensioenuitvoerder, wij voeren de administratie en informeren, indien nodig, je werknemers over de pensioenregeling die jij voor ze gekozen hebt en eventuele wijzigingen.

 

Advies online?

Met onze Online Advies-tool biedt Raadgevers Pensioen een unieke service aan voor kleine bedrijven (tot en met 15 werknemers) en zelfstandigen. Als je gebruikt maakt van onze mogelijkheid tot onlineadvies komt het erop neer dat je ons een deel van het werk uit handen neemt. Jij levert zelf de benodigde informatie aan en in ruil daarvoor zijn wij instaat jou een forse kostenverlaging te bieden op het adviestraject.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.