N ijmegen

Pensioenadvies Nijmegen

Een pensioenregeling is voor je werknemers een belangrijke arbeidsvoorwaarde, voor jou als werkgever is dit een kostbare zaak. Als werkgever is het belangrijk dat bij je onderneming passende pensioentoezeggingen kunt doen en dat het beheer van de pensioenregeling in goede handen is. Er zijn veel wetten die de afgelopen tijd zijn gewijzigd waardoor pensioenregelingen een complex begrip is geworden. Advies en begeleiding van een professional zal hierbij veel helderheid geven.

Deskundigheid van Raadgevers Pensioen

Bij Raadgevers Pensioen staan we voor deskundigheid en transpiratie. Wij kunnen als ondernemers maar al te goed begrijpen dat je als werkgever niet alleen bezig bent voor je eigen oude dag, maar ook de toekomst van je medewerkers. Je wilt een zo goed mogelijke pensioenregeling voor de huidige positie van je bedrijf en voor de toekomst. Hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. We staan je bij in een ingewikkeld en complex traject en helpen we je met onze deskundigheid en jaren ervaring. We geven overzicht en transparantie in de financiële producten en regelingen die tegenwoordig op de markt zijn en geven je een onafhankelijk advies.

 

Pensioenadvies van A tot Z

Om jou zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste pensioenregeling beginnen we met het in kaart brengen van de huidige situatie. Op basis van onze inventarisatie stellen we een rapport op en gaan hiermee de markt op. We kijken wat de mogelijkheden zijn en komen terug met een helder onafhankelijk advies. Bij het opmaken van het advies houden wij de wensen en behoeften die spelen in ons achterhoofd en proberen we hier zo goed mogelijk rekening mee te houden. Wanneer je een keuze hebt gemaakt zorgen wij ervoor dat alles in orde komt. We leggen contact met de pensioenverstrekker, houden je administratie bij en informeren je medewerkers over het pakket die jij ze aan wilt bieden.

 

Liever Online Advies?

Ben jij eigenaar van een bedrijf met maximaal 15 medewerkers of zelfstandig ondernemer? Dan bieden wij een unieke service aan waarvoor jij in aanraking komt. Onze online adviestool. Hiermee voorzie je ons zelf voor een groot deel van de informatie die wij nodig hebben waardoor jij flink bespaart op de kosten van een pensioenaanvraag- of verlenging. Klinkt dit interessant voor je? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.