Pensioen Utrecht

Stel: Je hebt vragen over je pensioen. Je bent bang dat je toekomst en pensioen minder
rooskleurig zal zijn dan je altijd gedacht hebt. Of je bent net begonnen als ZZP’er en weet niet
goed hoe je je eigen pensioen moet regelen. Het kan ook zo zijn dat je onlangs je personeel
hebt uitgebreid en dat je nadenkt over een pensioenregeling voor je werknemers. Hoe neem je
de juiste beslissing voor de toekomst?

Onafhankelijk advies

Bij Raadgevers Pensioen hebben we antwoord op deze vragen en meer. Omdat we zelf ook ondernemen weten we hoe ingewikkeld het kan zijn een afweging te maken tussen het huidige jaar en de onzekere toekomst. Wij zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise graag in om jou te voorzien van advies op maat. En uiteindelijk en pensioenregeling die goed is voor jouw toekomst en voor je bedrijf.

Wij staan gedurende het hele traject van je pensioenregeling naast je. Dat begint met een inventarisatie van je bedrijf: Welke wensen en behoeftes zijn er? En hoe zit het met de financiële mogelijkheden? Uit deze inventarisatie komt een analyserapport voort. Wij nemen deze analyse als basis om de verschillende pensioenuitvoerders op de markt naast elkaar te leggen. Dit vergelijkend warenonderzoek leidt tot een onafhankelijk pensioenadvies. Jij kiest daarop het pensioen dat het beste bij je bedrijf en je personeel past. Ook aan het einde kun je op ons rekenen. Al het contact met de pensioenuitvoerder loopt via ons, we houden de administratie bij en informeren je personeel.

 

Online verlengen?

Bij ons kun je als klant gebruik maken van onze Online Advies-tool. Deze tool bied je de mogelijkheid om ons het proces gedeeltelijk uit handen en te nemen en zelf zorg te dragen voor de aanlevering van de juiste informatie. Door deze manier van samenwerken zijn wij in staat om de kosten aanzienlijk te verlagen. De tool is met geschikt voor zelfstandigen of kleine ondernemers (tot vijftien man personeel). Vragen? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.