Arnhem,_station_Arnhem_centraal_positie2_foto3_2016-01-17_11.36

Pensioenadvies Arnhem

Pensioenregelingen zijn een lastig begrip, daarom willen we je er graag bij helpen. Er komt veel kijken bij het realiseren van een goede pensioenregeling. Wij leggen je uit wat onze werkwijze is om samen tot de beste pensioenregeling te komen voor jouw bedrijf én medewerkers.

Wij zijn Raadgevers Pensioen

Je kan bij ons terecht voor een zorgvuldig uitgevoerd pensioenadvies. De afgelopen decennia hebben we veel ervaring opgebouwd die wij inzetten om het beste advies voor jouw situatie te geven. We zijn gespecialiseerd in advisering en het beheer van collectieve pensioenregelingen. Wij halen plezier uit ons werk en geloven in een persoonlijke aanpak.

 

Onze werkwijze

Een goed begin is het halve werk, bij het geven van een onafhankelijk advies gericht op de huidige situatie van je onderneming beginnen we daarom met een inventarisatie. Hierbij kijken we naar de wensen en behoeftes die bij jou als werkgever spelen, maar ook bij je werknemers. We kijken naar de financiële positie van je bedrijf en gaan met de resultaten de markt verkennen. Er zijn veel pensioenverstrekkers waardoor het lastig is om de juiste aanbieder te vinden. Wij geven je daarom een helder onafhankelijk advies gericht op de wensen van je bedrijf. In alle rust kan je het advies doornemen en regelen wij je pensioen van A tot Z wanneer je een keuze hebt gemaakt.

In het kort:

  1. We brengen de huidige situatie in kaart
  2. We verkennen de markt en vergelijken het aanbod
  3. We stellen een advies op die aansluit op de situatie van je bedrijf
  4. Zorgeloos de pensioenregeling in orde maken van A tot Z

 

Voordelig pensioenadvies

Om een goed advies te geven is het voor ons belangrijk om de nodige informatie van je bedrijf te hebben. Speciaal voor kleine ondernemingen en zelfstandig ondernemers hebben wij een online adviestool ontwikkelt. Met de tool kan je gemakkelijk de informatie voorzien die wij nodig hebben waardoor je ons werk gedeeltelijk uit handen neemt. Doordat wij minder werk hoeven te verrichten om tot een pensioenadvies te komen bespaar je in de kosten.

 

Meer weten?

Ben je benieuwd wat Raadgevers Pensioen voor je kan betekenen? Plan dan gemakkelijk een afspraak in via onderstaand contactformulier. We staan je graag te woord.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.