Collectief Pensioen

Als werkgever ben je er voortdurend mee bezig dat je bedrijf functioneert als een collectief. Samen met je persoon werk je aan de toekomst van je onderneming. Natuurlijk wil je er dan voor zorgen dat je werknemers zich geen zorgen hoeven te maken over pensioenzaken. Een collectieve pensioenregeling is hiervoor een uitstekende oplossing. Hoe kies je een regeling die zowel goed is voor je bedrijf als voor je werknemers?

Wat doen wij voor je?

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je goed adviseren bij de zoektocht naar een goede pensioenregeling. We staan je van begin tot eind bij. Zo inventariseren wij met jou de wensen en mogelijkheden van je bedrijf en stellen een analyserapport op. Op basis van dit rapport volgt een onderzoek en geven we je onafhankelijk advies. Vervolgens verzorgen wij de beoogde pensioenregeling met de gekozen pensioenuitvoerder.

Maar ook in de nazorg kun je op ons rekenen. Zo regelen we bijvoorbeeld al het papierwerk dat komt kijken bij een nieuwe pensioenregeling en houden we een gedetailleerde pensioenadministratie voor je bij. En niet geheel onbelangrijk: wij informeren je werknemers over alles wat ze moeten weten, bijvoorbeeld als er iets veranderd.

Meer weten over onze diensten?

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Je vind er onder ander onze dienstenwijzer, privacyverklaring, dienstverleningsdocumenten en algemene voorwaarden.