Online pensioen

Stel: Je bent werkgever van een kleine organisatie (tot 15 personeelsleden) en wil een pensioenregeling starten voor je personeel. Of je hebt al een pensioenregeling voor je personeel en die moet verlengd worden. Het opzetten of verlengen van een pensioenregeling is een kostbare zaak. Dit heeft er veel mee te maken dat de Autoriteit Financiële Markten strenge eisen stelt aan de manier waarop zo’n regeling tot stand komt.

Pensioen online

Met onze Online Advies-tool bieden wij een unieke service in Nederland. Wanneer je gebruik maakt van deze tool kun je fors besparen op de kosten van je pensioenregeling. Let op: deze tool is alleen te gebruiken voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst.

Dé oplossing voor kleine bedrijven

Of het nu gaat om een nieuw regeling of een verlenging, je bent wettelijk gezien verplicht om in alle gevallen een pensioenadviseur in te schakelen en moet daarbij aan dossiervorming doen. Dit levert aardig wat papierwerk op en loopt gemakkelijk in de kosten. Heb je een relatief klein bedrijf, dan lopen deze kosten al gauw uit de pas met de opbrengsten van je bedrijfsvoering. Dat vinden wij zonde en daarom bieden wij een in Nederland unieke service aan.

Eenvoudig en kostenbesparend

Wij bieden je een eenvoudige en kostenbesparende oplossing met de Online Advies-tool. Je kunt met de tool een deel van de benodigde informatie zelf aanleveren. Omdat jij ons daarmee een deel van het werk uit handen neemt, kunnen wij een kostenverlaging realiseren. Daarmee spaar jij een aanzienlijk bedrag uit.
Door samen te werken creëren we een situatie die voor onze allemaal goed is: voor jou, je bedrijf en ons.

Heb je toch liever een gesprek?

Ook als je behoefte hebt aan een persoonlijk adviesgesprek of eerst eens wil kennismaken, kun je vanzelfsprekend bij ons terecht. Bij Raadgevers Pensioen willen we onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise graag gebruiken om ervoor te zorgen dat jij je daarmee bezig kunt houden, waar je je het liefst mee bezig houdt: ondernemen.

Vragen? Neem gerust vandaag nog contact met ons op.

Pensioencontracten

Tarief (ex btw)
Opzetten of verlengen contract € 1.395,-

Beheerkosten

Tarief (ex. btw)
Optie A-Basis € 8,-
Optie B-Medium € 13,25
Optie C-Uitgebreid € 18,-
Kosten per maand en per werknemer

Extra modules:

Tarief (ex. btw)
Personeelspresentatie € 500,-
Individuele werknemers gesprekken € 189,-

Bij het verstrekken van inloggegevens wordt 25% van de totale kosten in rekening gebracht,
het resterende bedrag wordt gefactureerd na beëindiging van de opdracht.

Tarieven voor 2024 en worden jaarlijks geïndexeerd volgens de consumentenprijsindex van het CBS.

Meer weten over onze diensten?

Lees hier meer over onze dienstverlening.
Je vind er onder ander onze dienstenwijzer, privacyverklaring, dienstverleningsdocumenten en algemene voorwaarden.