Pensioenadvies Almere

We maken ons niet zo snel druk over ons pensioen, eigenlijk gaan we er in Nederland al snel vanuit dat dat wel geregeld zal worden. Tijden veranderen echter en ook de pensioenen. Waar we vroeger konden vertrouwen op onze pensioenzekerheid, roept het pensioenvraagstuk tegenwoordig meer vragen op dan antwoorden. Hoe maak je een goede afweging als het aankomt op je oude dag?

Overzicht door expertise

Gelukkig zijn wij er voor je, zowel voor ondernemers als zelfstandigen. Bij Raadgevers Pensioen zetten we onze expertise en ervaring met liefde in om jou te voorzien van deskundig en onafhankelijk pensioenadvies. Wij helpen je om overzicht en transparantie aan te brengen in een markt die voor velen een wirwar aan regelingen en financiële producten is geworden. Zo helpen wij je om niet alleen verstandig te handelen voor je eigen oude dag, maar die van al je werknemers.

Onafhankelijk advies

Je krijgt van ons overzicht en inzicht in hoe je het beste kunt handelen als het gaat om een geschikte pensioenregeling. Wij inventariseren met jou de positie waarin je bedrijf zich bevindt en nemen natuurlijk je wensen en verlangens mee. We schrijven een gedegen rapport voor je, op basis waarvan we tot ons onafhankelijk advies komen. Als jij dan eenmaal je keuze hebt gemaakt voor de regeling die het beste bij je past, maken wij alles op orde. Wij doen het papierwerk en fungeren als aanspreekpunt, bovendien informeren wij je personeel en houden de administratie op orde.

 

Ook Online Advies mogelijk

Raadgevers Pensioen heeft met de Online Adviestool een in Nederland unieke service ontwikkeld voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (tot 15 man personeel). Dankzij deze tool is het voor ons mogelijk om in samenwerking met jou een forse korting te realiseren op het aanvragen of verlengen van je pensioenregeling. Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.