Pensioenadvies Apeldoorn

Heb jij wel eens nagedacht over je pensioen, je afgevraagd hoe hoog je inkomen zal zijn? Of heb je een eigen onderneming en voel je verantwoordelijk voor de oude dag van je personeel? Vroeger gingen we er in Nederland vanuit dat dit wel in orde zou komen. Tijden veranderen snel en de omstandigheden op de pensioenmarkt ook. Zekerheid is er niet meer, en antwoorden hebben voor veel mensen plaatsgemaakt voor vragen.

Deskundigheid en overzicht

Bij Raadgevers Pensioen staan we met raad en daad voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je aan een passende pensioenregeling te helpen. Wij zetten onze deskundigheid met liefde in om jou en je bedrijf te voorzien van gedegen advies. Wij geloven in een overzicht en transparantie, en willen het voor jou mogelijk maken om de complexe materie van pensioenregelingen en financiële producten helder te maken.

Gebalanceerd advies

Jij krijgt van ons een onafhankelijk advies, zodat je een regeling kunt kiezen die het beste past bij jouw wensen en die van je personeel. Natuurlijk verliezen we ook het financiële plaatje niet uit het oog. Welke regeling je ook kiest, de balans tussen de mogelijkheden van nu en je wensen voor de toekomst staan centraal. Daarom voeren we een grondige inventarisatie uit en rapporteren jou over de uitkomsten, voor we tot onze advies komen. En als je eenmaal gekozen hebt regelen wij alles voor je: van het papierwerk tot het contact met de aanbieder van je regeling en het informeren van je medewerkers.

Maak gebruik van onze Online Adviestool

Als je een bedrijf hebt met maximaal 15 werknemers, kun je gebruik maken van onze in Nederland unieke service: de Online Adviestool. Dankzij deze adviestool, waarin jij een gedeelte van het werk zelf kunt doen, kunnen wij een fikse korting aanbieden op het tarief voor een pensioenaanvraag. Nieuwsgierig geworden? Je kunt vandaag nog contact met ons opnemen!

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.