Pensioenadvies

Voor veel Nederlanders is pensioen verplicht gesteld omdat ze in een bepaalde beroepsgroep of bedrijfstak werkzaam zijn. Anderen zijn op zichzelf aangewezen voor een passend pensioen. Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime expertise is Raadgevers Pensioen een betrouwbare partner op het gebied van pensioenadvies. Wij zijn er niet alleen voor werkgevers en hun werknemers, ook DGA en ZZP’ers kunnen bij ons terecht voor degelijk en persoonlijk advies.

Pensioen online

Met onze Online Advies-tool bieden wij een unieke service in Nederland. Wanneer je gebruik maakt van deze tool kun je fors besparen op de kosten van je pensioenregeling. Let op: deze tool is alleen te gebruiken voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst.

Zelf pensioen opbouwen

Voor veel Nederlanders is pensioen verplicht gesteld, bijvoorbeeld vanuit de beroepsgroep of bedrijfstak. Anderen zijn op zichzelf aangewezen voor een passend pensioen.

Wij adviseren je over het opbouwen van een pensioen en het aanleggen van aanvullende pensioenvoorzieningen voor jou en jouw gezinsleden bij verzekeraars, banken maar ook via onze eigen Pensioenrekening.

Pensioen laten uitkeren

Nadat je zelf jouw pensioen- of lijfrentevoorziening hebt opgebouwd, moet je een pensioeninkomen aankopen.

Wij geven je advies over de diverse mogelijkheden die je heeft bij het aankopen van pensioeninkomen en de voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Ook helpen wij je bij het regelen van de door jou gekozen constructie.

Pensioen voor personeel

Als werkgever is het een goede zaak om een pensioenregeling voor jouw personeel te regelen. Alleen al omdat je graag goed voor je werknemers wilt zorgen.

Wij adviseren je over pensioenvoorzieningen voor je personeel en wij verkennen samen met jou de mogelijkheden om aanvullende zekerheid te bieden bij langdurige arbeidsongeschiktheid of bij overlijden.

Meer weten over onze diensten?

Lees hier meer over onze dienstverlening. Je vind er onder ander onze dienstenwijzer, privacyverklaring, dienstverleningsdocumenten en algemene voorwaarden.