Pensioenadvies zelfstandig ondernemer

Ben je net zelfstandig ondernemer geworden en heb je vragen over je pensioen? Dat kunnen we ons bij Raadgevers Pensioen goed voorstellen. De groep ZZP’ers in Nederland wordt steeds groter en de wetgeving is veranderlijk en soms ondoorgrondelijk, ga er maar aan staan. Wij hebben de expertise om je van een gedegen advies te voorzien en zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen, zodat jij dat kunt doen wat je graag doet: ondernemen.

Pensioen opbouwen

Zorg dat je als ZZP’er niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Als je nu een goede beslissing neemt, kun ook jij als het zover is van je pensioen genieten. Wij helpen je bij het maken van een afweging tussen pensioen en pensioenaanvulling, of kunnen je adviseren over hoe je als zelfstandig ondernemer je pensioen het beste op kunt bouwen.

Wij voorzien je graag van advies

Natuurlijk denken we liever niet te veel na over ongelukken (of erger) die je tijdens het werk kunnen overkomen, toch moet je hier bij stilstaan. Het is belangrijk om je goed te laten informeren over dekkingen bij ongevallen of overlijden. Wij voorzien hierin je graag van advies voorzien en helpen je om een gedegen kostenafweging te maken.

EBAS

Wij bieden via een beveiligde internetapplicatie de oplossing voor het correct verwerken en bijhouden van persoonsgebonden informatie. Het online EBAS-systeem (Employee Benefits Administratie Systeem) is overal en altijd bereikbaar.

Meer weten over onze diensten?

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Je vind er onder ander onze dienstenwijzer, privacyverklaring, dienstverleningsdocumenten en algemene voorwaarden.