's-Hertogenbosch_Marktplein_-_Den_Bosch_Markt

Pensioenadvies Den Bosch

Een pensioenregeling is voor je medewerker een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Je wilt dat wanneer je stopt met ondernemen de toekomst zeker is net als die van je medewerkers. Een juiste pensioenregeling kiezen kan een complex traject zijn. Een onafhankelijk advies van Raadgevers Pensioen kan hier veel duidelijkheid in geven.

Een goed pensioen voor je medewerkers

Er zijn veel pensioenverstrekkers waardoor het lastig kan zijn om de juiste pensioenregeling te kiezen. Raadgevers Pensioen helpt jou bij het inzichtelijk krijgen van het aanbod en welke pensioenregelingen het best aansluiten op je organisatie. Een goede pensioenregeling voor je medewerkers geeft natuurlijk zekerheid voor later. Een leuke extra is dat werkgevers vaak veel waardering krijgen bij het voorzien van een goede pensioenregeling.

 

Advies bij Raadgevers Pensioen

Wij staan voor deskundigheid en transparantie. Je wilt zelf regie hebben in de keuze die je maakt voor de pensioenregeling zonder dat wij daar een richting aan geven. Wij brengen daarom samen met jou de huidige situatie van je bedrijf in kaart. Hierbij kijken we naar de wensen en behoeftes die spelen binnen je bedrijf en kijken naar de huidige financiële positie. Met deze informatie verkennen we de markt en stellen op basis van de marktanalyse een onafhankelijk advies op. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag met het realiseren van je pensioenregeling. We nemen contact op met de verstrekker en regelen alles tot aan het informeren van je medewerkers.

 

Pensioenregeling voor MKB bedrijven en ZZP’ers

Als zelfstandig ondernemer of MKB bedrijf is een goede pensioenregeling net zo belangrijk als voor grote organisaties. Alleen kan een volledig traject van analyse tot het opzetten van de pensioenregeling hoog in de kosten vallen. Speciaal voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers hebben we de online adviestool ontwikkelt. Dit maakt het voor jou mogelijk om ons te voorzien van de informatie die we nodig hebben, omdat jij ons werk gedeeltelijk uit handen neemt bespaar je hierdoor in de kosten.

 

We staan je graag te woord

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een goede pensioenregeling? Zowel voor grote organisaties als kleine ondernemingen kunnen we een helder en onafhankelijk advies geven. Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, we staan je graag te woord. Via onderstaande button plan je gemakkelijk een afspraak in.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.