Ondernemen in de financiële sector

privacy, voorwaarden en andere documenten

Ondernemen in de financiële wereld is gebonden aan veel regels en wetgeving. Op deze pagina geven wij u informatie over hoe wij ondernemen en onze dienstverlening invullen.

Transparantie

Wij willen u open en eerlijk inzicht geven in hoe wij werken door eenvoudige, duidelijke informatie te verstrekken over onze vaak complexe producten. U moet tenslotte het product goed kunnen beoordelen. Verder op deze pagina vindt u meer informatie over privacy, voorwaarden en andere documenten.

Algemene zorgplicht

Daarnaast hebben wij een algemene zorgplicht. U kunt hier op de site van de AFM meer over lezen.

Dienstenwijzer

Op grond van de Wet op het financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst te informeren over wie wij zijn, hoe wij werken en hoe wij beloond worden.

Dienstenwijzer

Vergelijkingskaarten

De onderstaande documenten bevatten wettelijk verplichte pre-contractuele informatie. Wij raden je aan om deze goed door te nemen. De vergelijkingskaart is bedoeld om meer transparantie over financiële dienstverlening te krijgen. Met een vergelijkingskaart kun je diensten en kosten eenvoudig vergelijken.

Wij moeten er wel bij vermelden dat deze informatie slechts een indicatie geeft, de kosten van pensioenadvisering verschillen van geval tot geval (soms sterk). Als je wilt weten wat de kosten van een pensioenadviestraject voor jou precies bedragen, neem dan met ons contact op voor een vrijblijvend gesprek.

DvD – Risico’s afdekken

DvD – Vermogen opbouwen

DvD – Pensioenvraag werkgever

Privacyverklaring

Een goede samenwerking valt of staat met vertrouwen en dan is openheid een voorwaarde. Openheid over hoe wij werken en welke informatie wij van u vragen of verzamelen wanneer u onze site bezoekt.

Met de komst van de AVG is een goede privacyverklaring nog belangrijker geworden. Wij zijn wettelijk verplicht onze klanten en bezoekers duidelijk te informeren over welke privacygevoelige gegevens wij verzamelen en met welk doel.

Privacyverklaring

Beloningsbeleid

Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van de bedrijfsresultaten en het functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een 13e maand en of een prestatiebonus uit te keren.

Disclaimer

Hoewel Raadgevers Pensioen B.V. er alles aan doet de kwaliteit van de website op een hoog niveau te brengen en te houden, staat Raadgevers Pensioen B.V. niet in voor de juistheid van de op of via haar website aangeboden informatie en documenten.

In geen geval is Raadgevers Pensioen B.V. aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten.

Alle op deze website voorkomende afbeeldingen/merknamen van Raadgevers Pensioen B.V. zijn auteursrechtelijk en merkrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van Raadgevers Pensioen B.V. worden gebruikt, op welke wijze dan ook.