Pensioenadvies Amsterdam

Je hebt je eigen bedrijf met een paar werknemers en je wil ze graag een pensioenregeling
aanbieden. Wat kun je je personeel bieden dat zowel goed is voor hun toekomst als die van
jouw bedrijf? Of je bent net ZZP’er geworden en je moet je eigen pensioen verzorgen maar
weet niet hoe. Hoe organiseer je dat op passende wijze zonder dat je dat zeeën van tijd kost?

Afweging tussen heden en toekomst

Bij Raadgevers Pensioen hebben wij uitgebreide expertise en jarenlange ervaring als het aankomt op dit soort vraagstukken. Bovendien zien we onszelf ook graag als ondernemers en begrijpen het belang van een goede afweging tussen het heden en de toekomst van je bedrijf. Wij willen jou graag helpen om ervoor te zorgen dat zowel jij als je personeel met een gerust hart aan het werk kunnen, omdat de toekomst goed geregeld is.

Wij begeleiden je van a tot z bij het kiezen van de juiste pensioenregeling. In eerste instantie maken we samen met jou een gedegen inventarisatie van je bedrijf. We kijken welke wensen en behoeften er spelen en geven natuurlijk ook aandacht aan de financiële positie van je bedrijf. Op basis van de inventarisatie schrijven wij een analyserapport voor je. Met het analyserapport in de hand gaan wij de markt op. We vergelijken de pensioenen die verschillende pensioenuitvoerders te bieden hebben met elkaar. Vervolgens komen we bij je terug met ons onafhankelijk advies, zodat jij een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Heb je een keuze gemaakt? Wij regelen het contact en de administratie met de pensioenuitvoerder en informeren bovendien je personeel over het pakket dat jij ze wil aanbieden.

 

Wil je het zelf regelen?

Voor kleine bedrijven (tot 15 man personeel) en zelfstandig ondernemers hebben wij onze speciale Online Advies-tool. In de tool kun je een groot gedeelte van de informatie die wij nodig hebben zelf aanleveren. Juist omdat jij ons het werk gedeeltelijk uit handen neemt kunnen wij jou dankzij deze mogelijkheid een aanzienlijke besparing in het vooruitzicht stellen op het adviestraject. Ook het verlengen van je regeling wordt daarmee een stuk eenvoudiger (en goedkoper).

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.