2770034815_2075bd9006_b

Pensioenadvies Amersfoort

Het kiezen van een juiste pensioenregeling kan een lastig en complex traject zijn. Advies van een expert kan je veel helderheid geven in het maken van een juiste keuze. Raadgevers pensioen is dé partij voor het regelen van een goed pensioen voor je werknemers en je organisatie. We leggen je graag uit hoe wij te werk gaan.

Expertise van Raadgevers Pensioen

Raadgevers Pensioen is zeer kundig in het geven van een passend pensioenadvies. We hebben decennia aan ervaring in het regelen en verlengen van pensioenregelingen. Dankzij onze partners hebben we naast onze toegang tot aanvullende kennis over veel gebieden omtrent pensioenregelingen. Denk hierbij aan financiën, juridische zaken, personeelsmanagement en administratie. Een pensioenadvies van Raadgevers Pensioen biedt daarmee een integrale oplossing voor je bedrijf.

 

Pensioenadvies van Raadgevers Pensioen

In een samenwerking staat deskundigheid en transparantie bij ons centraal. Daarbij gaan we graag goed van start, een goed begin is immers het halve werk. Samen kijken we naar de behoeftes die binnen de organisatie spelen. We kijken naar wat de wensen van je werknemers zijn en kijken naar de financiële positie van je bedrijf. Met de informatie uit de inventarisatie gaan we de markt verkennen en bekijken welk aanbod het best aansluit op jouw situatie. Hieruit volgt een onafhankelijk advies. Het advies kan je rustig doornemen om een keuze te maken voor jouw pensioenregeling. Heb je een keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat jij zonder zorgen je pensioenregeling rond krijgt.

 

De online adviestool van Raadgevers Pensioen

Als MKB bedrijf of zelfstandig ondernemer kan pensioenadvies een kostbare zaak zijn. Wij hebben speciaal voor zelfstandige en bedrijven met maximaal 15 man personeel de online adviestool ontwikkeld. Hiermee neem je ons werk gedeeltelijk uit handen door de informatie die wij nodig hebben zelf op te geven, omdat jij ons werk uit handen neemt bespaar je flink in de kosten. Klinkt onze adviestool passend voor jouw situatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons, we staan je graag te woord.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.