Eindhoven

Pensioenadvies Eindhoven

Eindhoven is een mooie stad met mooie parken en een schitterend stadscentrum. Een stad die perfect is voor een mooie oude dag. Hierbij is een goede pensioenregeling belangrijk. Het kiezen van de juiste regeling begint met eerlijk en goed advies. Daar helpt Raadgevers Pensioen je graag mee. Hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. We leggen je graag uit wat je bij Raadgevers pensioen advies kunt verwachten en hebben een geweldige tool voor kleine ondernemingen en ZZP’ers.

Wat kan je verwachten bij Raadgevers Pensioen?

Bij Raadgevers Pensioen staat deskundigheid en transparantie centraal. Wij zien onszelf als ondernemers en begrijpen daardoor de zorgen over je eigen oude dag én die van je medewerkers. Je wilt ze voorzien van een goede pensioenregeling. Wij zetten onze expertise in en werken samen met jou naar een goede pensioenregeling voor je medewerkers.

De aanpak van Raadgevers Pensioen

Een goed begin is het halve werk. Samen met jou beginnen we met het inventariseren van de huidige situatie binnen je bedrijf. Uit onze inventarisatie volgt een rapport waarmee we de markt op gaan en het aanbod van verschillende aanbieders vergelijken. Op basis van het aanbod geven we je een onafhankelijk advies. Uiteraard houden we hierbij zoveel mogelijk rekening met de wensen en behoeftes die spelen binnen de organisatie. We geven je de ruimte om het advies door te nemen en een keuze te maken. Zodra er een keuze is gemaakt zorgen wij voor het afhandelen van de pensioenregeling. We regelen het contact met de aanbieder, informeren je medewerkers en zorgen er voor dat je geen omkijken hebt naar het rondkrijgen van je pensioenregeling.

Pensioenadvies voor MKB bedrijven en ZZP’ers

Als MKB bedrijf of zelfstandig ondernemer wil je natuurlijk ook een goede pensioenregeling. Speciaal voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers hebben wij een online adviestool ontwikkelt. We begrijpen dat het besparen in de kosten van je pensioenregeling fijn is. Dit maakt de online adviestool mogelijk. Jij voorziet ons van een groot deel van de informatie die wij nodig hebben bij het regelen van een pensioenaanvraag- of verlening. Klinkt dit passend voor jouw situatie? Als MKB bedrijf of ZZP’er kan de online adviestool veel waarde bieden. Zet de eerste stap naar je pensioenregeling en neem contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.