Pensioenadviseur Amsterdam

Wil jij zeker weten dat je zaakjes op orde zijn als je (eindelijk) mag stoppen met werken? Of ben je op zoek naar iemand die je kan helpen om de oude dag van je personeel veilig te stellen?

Bij Raadgevers pensioen in Amsterdam letten wij op de zaken die voor jou belangrijk zijn en houden rekening met jouw wensen. We verdiepen ons in jouw leven en levensstandaard. Ben je benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Wat doet een pensioenadviseur?

Wij geven een zorgvuldig pensioenadvies, op basis van een gedegen uitgevoerd onderzoek. We bereiken dit door een persoonlijke aanpak en direct contact met jou. We verzorgen een pensioenregeling die past bij je organisatie op gebied van arbeidsvoorwaarden en kosten. Bovendien dragen wij de zorg voor de administratie nadat we in samenspraak een regeling voor je hebben getroffen.

We verlichten jouw werk als werkgever door personele mutaties en andere wijzigingen voor jou te verwerken. Omdat onze pensioenadviseurs nauw samen met werkgevers – jou – hoef jij zelf niet meer om te kijken naar je pensioen.

Wat is de werkwijze van de pensioenadviseur?

Onze pensioenadviseurs werken volgens een bepaalde werkwijze, in 4 stappen:
Inventarisatie: op basis van een uitvoerig intakegesprek wordt er een inventarisatie gemaakt over jouw wensen, behoeften en financiële mogelijkheden om tot een verantwoorde pensioenregeling te komen.
Analyse: de inventarisatie leggen wij vast in een analyserapport. In dit rapport gaan wij in op een passende oplossing en de financiële gevolgen voor jouw bedrijf.

Advies: wij vergelijken de producten van de diverse aanbieders op voorwaarden, eigenschappen en kosten. Vervolgens komen wij tot een onafhankelijk advies bij welke pensioenuitvoerder de regeling het beste kan worden ondergebracht.
Nazorg: wij informeren het personeel over hun pensioen. wij voeren het administratief beheer richting pensioenuitvoerder.

Pensioenadviseurs bij Raadgevers Pensioen

De pensioenadviseurs in Amsterdam bij Raadgevers Pensioen zijn experts als het aankomt op vraagstukken over pensioen. Met jarenlange ervaring staan onze adviseurs klaar om jou te helpen met je pensioenregeling.
Wij willen jou graag helpen om ervoor te zorgen dat zowel jij als je personeel met een gerust hart aan het werk kunnen, omdat de toekomst goed geregeld is.

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.