Direct advies voor bedrijven

Heb je vragen over je pensioenregeling die niet kunnen wachten? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een gedegen en persoonlijk pensioenadvies. Bij Raadgevers Pensioen
kunnen we ons goed voorstellen dat jij je zaken als ondernemer goed op orde wilt hebben.
Daarom ondersteunen wij je in het hele traject, dat er als volgt uit ziet.

Wat gaan we doen?

Op basis van een uitvoerig intakegesprek wordt er een inventarisatie gemaakt van je wensen en behoeften en kijken we ook naar je financiële mogelijkheden om tot een verantwoorde pensioenregeling te komen.

De uitkomst van de inventarisatie leggen wij vast in een analyserapport. In dat rapport zullen we ingaan op onze bevindingen, je een in onze ogen passende oplossing voorschotelen en vanzelfsprekend ingaan op de financiële gevolgen voor je bedrijf.

Vervolgens vergelijken wij de producten van de diverse pensioenuitvoerders op basis van de voorwaarden, eigenschappen en kosten van de producten die ze aanbieden. Op basis van deze vergelijking adviseren wij je over de pensioenuitvoerder waar jij je regeling het beste kan onderbrengen.

Als alles geregeld is informeren wij je personeel over de pensioenregeling die je voor ze hebt afgesloten. Bovendien onderhouden wij je administratie en onderhouden het contact met de pensioenuitvoerder. Goed geregeld dus, van a tot z! Met onze pensioenadvies tool bieden wij je bovendien een

 

Onze Online Advies-Tool

De kosten voor een pensioenadvies kunnen vrij hoog zijn, zeker als je niet veel personeel in dienst hebt. Als je bedenkt dat je bij elke verlenging verplicht advies moet inwinnen, wordt dat op de lange termijn een kostbare zaak. Raadgevers Pensioen biedt jou als kleine ondernemer als zelfstandige de mogelijkheid om je verlenging online te regelen. Je levert een deel van het werk zelf aan, waardoor wij voor jou een aanzienlijke kostenbesparing kunnen realiseren. Goed voor jou en goed voor de toekomst van je bedrijf.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.