Pensioen Utrecht

Stel: Je hebt vragen over je pensioen. Je bent bang dat je toekomst en pensioen minder
rooskleurig zal zijn dan je altijd gedacht hebt. Of je bent net begonnen als ZZP’er en weet niet
goed hoe je je eigen pensioen moet regelen. Het kan ook zo zijn dat je onlangs je personeel
hebt uitgebreid en dat je nadenkt over een pensioenregeling voor je werknemers. Hoe neem je
de juiste beslissing voor de toekomst?

Onafhankelijk advies

In al deze gevallen kun je terecht bij Raadgevers Pensioen voor gedegen, onafhankelijk pensioenadvies. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij je van a tot z helpen met je pensioen. Wij zijn er voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar pensioenregeling: werkgevers, werknemers, DGA en ZZP’ers. Maar ook als intermediair of accountant kun je bij ons terecht als het aankomt op pensioenen en alles wat daarbij komt kijken.

Een adviestraject bij Raadgevers Pensioen ziet er als volgt uit: We bekijken met jou wat de financiële mogelijkheden zijn van je bedrijf en onderzoek je wensen en die van je werknemers. Op basis van deze inventarisatie stellen we een analyserapport op. Met dat rapport gaan wij de markt op en vergelijken de verschillende pensioenuitvoerders met elkaar. Wij bieden jou een onafhankelijk advies en regelen vervolgens met de uitvoerder van je keuze de pensioenregeling. Ook bij nazorg kun je op ons rekenen: wij onderhouden het contact met de pensioenuitvoerder en houden de administratie voor je bij.

 

Online je pensioen regelen

Met onze Online Advies-tool bieden we een unieke service voor kleine bedrijven (tot vijftien medewerkers), waarmee je veel geld kunt besparen op de kosten van het adviestraject en een eventuele verlenging van je pensioenregeling. Doordat jij ons een deel van het werk uit handen neemt – je levert zelf de benodigde informatie online aan – kunnen wij jou een aanzienlijke kostenbesparing bieden in het adviestraject. Vragen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.