Hulp nodig bij pensioenbemiddeling?

Wij helpen

Besluit u als intermediair om uw activiteiten in de pensioenmarkt te beëindigen en moet u de lopende contracten bij een andere partij onderbrengen? Raadgevers Pensioen kan het advies van de lopende pensioencontracten op zich nemen. Ook kan het beheer van de contracten worden overgenomen.

Wat wij u uit handen nemen

Raadgevers Pensioen neemt het administratief beheer van de regeling over. Overzichtelijk en kostenbeheersend. Wij zijn een moderne onderneming en een goed online systeem is daar een onderdeel van. Is er nog verder advies gewenst, dan nemen wij dat ook voor u over.

U kunt alles op de voet volgen

Raadgevers Pensioen verricht deze werkzaamheden al voor een aantal tussenpersonen. De overige verzekeringen worden ongemoeid gelaten. De contracten worden geadministreerd in ons online systeem. U als tussenpersoon kunt zo alle activiteiten van Raadgevers Pensioen volgen.

EBAS

Wij bieden via een beveiligde internetapplicatie (EBAS) de oplossing voor het correct verwerken en bijhouden van persoonsgebonden informatie. Het online EBAS-systeem (Employee Benefits Administratie Systeem) is overal en altijd bereikbaar.

Informatie