ZZP Pensioen

Als ZZP’er komt er continu een hoop op je af. Dat is natuurlijk helemaal niet zo gek als je je in een situatie bevindt waarin je alles zelf moet regelen. Raadgevers Pensioen neemt je graag wat van dat werk uit handen. Je kunt ook als zelfstandig ondernemer contact met ons opnemen voor gedegen pensioenadvies, of als je iemand zoekt om je pensioenopbouw- en administratie bij te houden.

Nadenken over je toekomst

Als ZZP’er kun je voor dezelfde vervelende verrassingen komen te staan als iedereen. Wij kunnen je helpen bij het maken van de nodige afwegingen tussen pensioen en pensioenaanvulling. We kunnen je adviseren hoe je als ZZP’er het beste je pensioen kunt opbouwen. Als je ons voor jou laat nadenken over de toekomst, kun jij je richten op wat nu belangrijk is voor jou: je onderneming.

Ook zelfstandigen krijgen te maken met ongevallen of overlijden, daar is niet aan te ontkomen. Raadgevers pensioen kan je informeren over de mogelijkheden van dekkingen bij ongeval of overlijden. Wij adviseren je graag en kunnen je helpen om een kostenafweging te maken. Dus ook als zelfstandige kun je gerust contact met ons opnemen.

EBAS

Wij bieden via een beveiligde internetapplicatie (EBAS) de oplossing voor het correct verwerken en bijhouden van persoonsgebonden informatie. Het online EBAS-systeem (Employee Benefits Administratie Systeem) is overal en altijd bereikbaar.

Meer weten over onze diensten?

Lees hier meer over onze dienstverlening. Je vind er onder ander onze dienstenwijzer, privacyverklaring, dienstverleningsdocumenten en algemene voorwaarden.