Zwolle_Skyline_Rodetorenplein_01

Pensioenadvies Zwolle

Zwolle kent veel ondernemers. Voor een werkgever is een goede pensioenregeling belangrijk voor je medewerkers. De praktijk laat zien dat het een lastig traject kan zijn. Een professioneel advies kan hierbij veel helderheid geven. Raadgevers Pensioen heeft decennia aan ervaring en helpt je graag bij het kiezen van een geschikte pensioenregeling waar jij en je medewerkers blij van worden.

Wij zijn Raadgevers Pensioen

We helpen ondernemers met hun pensioenvraagstukken. Om jou te voorzien van het beste pensioenadvies koppelen wij onze decennia aan expertise met de kennis van onze partners. We hebben toegang tot aanvullende kennis over veel gebieden die te maken hebben met pensioenvraagstukken. Dit geeft ons de mogelijkheid om integrale oplossingen voor je te vinden bij vragen over financiën, fiscale en juridische zaken, personeelsmanagement en administratie. We vinden ons werk erg leuk en geloven in de kracht van een persoonlijke samenwerking. Samen gaan we dan ook aan de slag om tot een juiste pensioenregeling te komen.

 

Samen naar een goede pensioenregeling

Een goed begin is het halve werk. We starten daarom met het inventariseren van de huidige situatie in je bedrijf. Hier kijken we naar: Welke wensen en behoeftes spelen er? En wat is de financiële situatie van de onderneming? Uit onze inventarisatie volgt een rapport waarmee we de markt op gaan en het aanbod van verschillende aanbieders vergelijken. Op basis van het aanbod geven we je een onafhankelijk advies. Uiteraard houden we hierbij zoveel mogelijk rekening met de wensen en behoeftes die spelen binnen de organisatie. We geven je de ruimte om een keuze te maken. Zodra er een keuze is gemaakt zorgen wij voor het afhandelen van de pensioenregeling. We regelen het contact met de aanbieder, informeren je medewerkers en zorgen er voor dat je geen omkijken hebt naar het rondkrijgen van je pensioenregeling.

 

Pensioenadvies voor MKB bedrijven en ZZP’ers

Als MKB bedrijf of zelfstandig ondernemer wil je natuurlijk ook een goede pensioenregeling. Speciaal voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers hebben wij een online adviestool ontwikkelt. We begrijpen dat het besparen in de kosten van je pensioenregeling fijn is. Dit maakt de online adviestool mogelijk doordat jij ons voorziet van een groot deel van de informatie die wij nodig hebben bij het regelen van een pensioenaanvraag- of verlening. Klinkt dit passend voor jouw situatie? Als MKB bedrijf of ZZP’er kan de online adviestool veel waarde bieden. Zet de eerste stap naar een goede pensioenregeling en neem contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.