Verzeker de inkomensrisico’s van arbeidsongeschiktheid

Voor uzelf en voor uw personeel

Wij geven u advies over uw mogelijkheden om uw inkomen op peil te houden in geval van arbeidsongeschiktheid. Wij kijken naar uw gewenste inkomen bij arbeidsongeschiktheid, beoordelen verzekeringsoplossingen en helpen u deze in te passen in uw praktijksituatie. Ook helpen wij u bij het regelen van een arbeidsongeschiktheidverzekering (AOV). Daarnaast geven wij advies over aanvullende arbeidsongeschiktheidsdekking voor uw personeel.

Arbeidsongeschikt? Wat nu?

Uw inkomen op peil

Als ondernemer bent u de drijvende kracht van uw bedrijf. Mocht u ziek worden, dan heeft dat direct invloed op uw inkomen, zeker als u hierdoor lange tijd niet kunt werken. Ondernemers kunnen meestal geen beroep doen op een wettelijk vangnet en zijn dan aangewezen op hun reserves.

Een AOV kan in dergelijke gevallen uitkomst bieden. Met deze verzekering kunt uw inkomen en lasten (deels) verzekeren, waardoor het geheel; of gedeeltelijk wegvallen van het inkomen opgevangen wordt.

Wij adviseren u over uw verzekeringsopties. Daarbij kijken wij onder andere naar de betaalbaarheid van de premie, eventuele bestaande voorzieningen en de hoogte van de dekking in relatie tot uw vaste lasten.

Aanvullende werknemersverzekeringen

Goed geregeld

Bij langdurige arbeidsongeschiktheid van uw personeel kan het zijn dat zij geconfronteerd worden met een aanzienlijke teruggang van het inkomen. Als werkgever kunt u uw personeel helpen om dit tegen te gaan en deze risico’s te verzekeren binnen de pensioenregeling of als aanvullende verzekering.

Zo biedt u uw personeel meer inkomenszekerheid .

Wij adviseren u over uw verzekeringsopties. Daarbij kijken wij onder andere naar de betaalbaarheid van de premie, de samenhang met de pensioenregeling, en eventuele bestaande voorzieningen.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor alle vragen over arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen voor u en uw personeel kunt u bij ons terecht.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van AOV’s, waaronder:

  • onze dienstenwijzer;
  • onze dienstverleningsdocumenten risico’s afdekken;
  • onze privacyverklaring;
  • onze algemene voorwaarden.

Lees ook de verzekeringskaart bij de AOV.