Remco de Vries

Remco de Vries

Raadgevers Pensioen bv staat onder dagelijkse leiding van Remco de Vries. Na 7 jaar verscheidene commerciële functies te hebben vervuld op de pensioenafdeling bij een grote verzekeraar, heeft Remco de dagelijkse leiding overgenomen van Peter van den Broek na diens pensionering.

Je leest meer over Remco op de site van onze collega’s van Raadgevers Kuijkhoven.

Robert Groen

Robert Groen

Robert heeft als pensioenadviseur ruime ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. Binnen Raadgevers Pensioen is hij verantwoordelijk voor de interne organisatie. Hij onderhoudt de dagelijkse contacten met onze klanten en pensioenuitvoerders.

019_RGK-3213

Marcella Eijgendaal

Ik werk sinds 2012 bij Raadgevers Kuijkhoven. Eerst werkte ik daar op het secretariaat, daarna ben ik gestart met de financiële administratie. In 2014 ben ik voor 2 dagen in de week aan de slag gegaan bij Raadgevers Pensioen. Ik ondersteun mijn collega’s bij hun werk. De werkzaamheden die ik doe zijn met name beheer (mutaties) en administratief (facturen, contracten).

Verder ontwikkelen

Ik heb deelgenomen aan een introductiecursus over Pensioenen. Dat heeft mij een beter beeld gegeven en meer kennis over pensioenen. Daarnaast heb ik de opleiding WFT Inkomen afgerond, zodat ik meer kan betekenen bij onder meer verzekeringen rondom arbeidsongeschiktheid, verzuim en ook de WIA-WGA.