Pensioenadvies Groningen

Je pensioen, dat is toch niet iets om je druk over te maken? In Nederland gaan we er al sinds jaar en dag vanuit dat dat soort zaken op orde zijn. De laatste jaren hebben ons echter met de neus op de feiten gedrukt. Tijden veranderen en omstandigheden ook. Hoe zit het dan nu met onze pensioenzekerheid? Wij kunnen ons goed voorstellen dat je als je tegenwoordig nadenkt over je oude dag meer vragen aantreft dan antwoorden.

Deskundigheid en transparantie

Daarom zijn wij er voor je. Wij weten maar al te goed dat je als ondernemer niet alleen bezig bent met je eigen oude dag, je voelt je verantwoordelijk voor het wel en wee van al je medewerkers. Bij Raadgevers pensioen gebruiken we onze ervaring en deskundigheid om jou bij te staan in een traject dat ingewikkeld en complex kan zijn. Wij helpen je om overzicht en transparantie te vinden in de wirwar aan financiële producten en regelingen die tegenwoordig op de markt zijn.

Onafhankelijk advies

Om tot een helder en onafhankelijk advies te komen vinden wij het belangrijk om elk adviestraject te beginnen met een inventarisatie van de situatie waar jij of je bedrijf zich bevindt. We houden zo goed mogelijk rekening met je wensen en behoeftes, zonder dat dat ten koste gaat van de financiële situatie. We presenteren je een rapport en kijken vervolgens naar de mogelijkheden op de markt die passend zijn voor jou. Een onafhankelijk advies volgt. En als je eenmaal de keuze hebt gemaakt? Wij brengen alles in orde, van het contact met de verstrekker van je pensioenregeling tot het bijhouden van de administratie en het informeren van je medewerkers.

Liever Online Advies?

Voor onze klanten in het MKB bieden wij een in Nederland unieke service aan met onze online adviestool. Bedrijven met een grootte van maximaal vijftien medewerkers kunnen door gebruik te maken van deze tool fors besparen op de kosten van een pensioenaanvraag- of verlenging. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.