Pensioenadviseur Utrecht

Onze pensioenadviseurs in Utrecht zorgen dat jij je niet meer druk hoeft te maken over pensioenregelingen. We letten op de belangrijke zaken en houden rekening met jouw wensen. We beschikken over specialisten die jouw op de juiste manier kunnen adviseren over de mogelijkheden en risico’s.

Wat doet een pensioenadviseur?

Onze pensioenadviseurs hebben een antwoord op alle vragen als het gaat om pensioenregelingen. Het kan behoorlijk ingewikkeld worden voor jou als werkgever om pensioen te regelen en daarom staan onze pensioenadviseurs in Utrecht klaar om je te helpen.

Er is telkens direct contact met jou, en door middel van goede gesprekken en een persoonlijke aanpak wordt er een pensioenadvies op maat voor jouw organisatie gemaakt. Ook na het advies dragen onze pensioenadviseurs de zorg voor de administratie. We verlichten het werk van de werkgevers waardoor zij er zelf niet meer naar om hoeven te kijken. Onze pensioenadviseurs in Utrecht werken nauw samen met de werkgevers.

Wat is de werkwijze van de pensioenadviseur?

Onze pensioenadviseurs helpen je gedurende het hele traject om de beste pensioenregeling te vinden – een regeling die bij jou of je bedrijf past. Dit begint bij de inventarisatie van een bedrijf, daarin beantwoorden we vragen zoals:

  • Welke wensen en behoefte zijn er?
  • Wat zijn de financiële mogelijkheden?

Er wordt een uitvoerig intakegesprek gedaan om alle mogelijkheden te bespreken. Daaruit wordt vervolgens een analyserapport opgesteld door de pensioenadviseur.

In het analyserapport wordt de inventarisatie vastgelegd. In dit rapport wordt ingegaan op een passende oplossing en de financiële gevolgen voor je bedrijf. Hieruit stelt de pensioenadviseur een advies op. Zij vergelijken de producten van de diverse aanbieders op voorwaarden, eigenschappen en kosten. Vervolgens komen ze tot een onafhankelijk advies bij welke pensioenuitvoerder de regeling het beste kan worden ondergebracht.

De pensioenadviseur blijft daarna ook nog betrokken. Zij staan klaar voor vragen die het personeel kunnen hebben en geven informatie. Ook voeren ze het administratief beheer uit richting de pensioenuitvoerder.

Pensioenadviseurs bij Raadgevers Pensioen

De pensioenadviseurs in Utrecht bij Raadgevers Pensioen hechten veel waarde aan nauwe samenwerkingen en persoonlijke contacten met jou. Alleen op die manier kunnen op maat gemaakte adviezen tot stand komen. Heb je behoefte aan een pensioenexpert die met je meekijkt?

Neem contact met ons op

Voor pensioenvraagstukken voor uw eigen pensioen (in opbouw of uitkering) kunt u terecht bij onze pensioenadviseurs.

Wij staan u graag te woord.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van pensioenen. Hier vindt u onder andere onze dienstenwijzer; onze dienstverleningsdocumenten, onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.