Peter van den Broek

Raadgevers Pensioen B.V. wordt geleid door Peter van den Broek. Na het afronden van zijn HBO opleiding is Peter zijn carrière begonnen bij de AMEV. Na een interne opleiding heeft hij als manager in de gemengde organisatie leiding gegeven aan verzekeringsconsulenten.

In 1996 maakte hij de overstap naar de makelaardij en werd hij in 1999 benoemd tot statutair directeur bij Hendriks makelaardij/hypotheken. In deze functie was Peter eindverantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening en de cross-selling met de makelaardij.

Zelfstandig ondernemer

Na een aantal jaren was de tijd rijp om als zelfstandig ondernemer te beginnen en in 2003 werd als eerste bedrijf de Nationale Waarborg opgericht en daarna volgde Adviesplus en BNL Pensioenbeheer. In de loop der jaren werd duidelijk dat het advieswerk en het rechtstreekse contact met klanten het meest bij hem paste. De aandelen van Adviesplus en Nationale Waarborg werden overgedragen en BNL Pensioen Beheer kreeg nu alle aandacht. In 2013 is BNL Pensioen Beheer samen gegaan met de pensioenafdeling van Raadgevers Kuijkhoven: Raadgevers Pensioen bv.